Salutare tuturor!

Mulțumim că ne urmărești călătoriile cu motocicleta!

Noi suntem Sorin și Cristiana (Kitty) și ne place să călătorim cât de des avem ocazia. Am făcut acest website pentru a împărtăși cu voi locuri minunate și pentru a vă inspira să călătoriți mai mult.
Pe lângă canalului de youtube Hayabusa Travels, ne-am dorit și un loc unde să postăm în scris jurnalul fiecărei călătorii și unde să vă putem delecta cu imagini inedite.

Sorin și Cristiana (Kitty) CappadociaSorin și Cristiana (Kitty) Cape SounionSorin și Cristiana (Kitty) la IstanbulSorin și Cristiana (Kitty) la TroiaSorin și Cristiana (Kitty) la Shipwrech Beach, ZakinthosSorin și Cristiana (Kitty) la CanakkaleSorin și Cristiana (Kitty) la PamukkaleSorin și Cristiana (Kitty) la Delphi
Una scurtă prin Brașov

2023

Una scurtă prin Brașov

Plecat la o hoinăreală de câteva zile prin Brașov și cu toate că am fost cazați la Bran, nu am reușit să facem nici măcar o poză la castel sau în localitate.
Am fost prea ocupați cu plimbarea prin ținuturile pitorești ale Brașovului.

vezi tura ›

Turcia în trei săptămâni

2021

Turcia în trei săptămâni

O plimbare de vis unde ne-am făcut de cap la plajă și, deși a fost mai scurtă decât ne-am fi dorit, mă bucur că am apucat să vizitez Ephesus și Çatalhöyük.
Scopul a fost să prindem veme bună pentru plajă și baie, așa că am plecat în septembrie.

Traseul a fost: Giurgiu - Ruse - Razgrad - Yambol - Hamzabeyli - Edirne - Çanakkale - İzmir - Kuşadası (+ Ephesus) - Ölüdeniz - Antalya - Alanya - Konya (+ Çatalhöyük) - Eskişehir - Bursa - Istanbul - Edirne - Hamzabeyli - Yambol - Veliko Tarnovo - Giurgiu.
 

vezi tura ›

4 nopți la Golden Sands

2020

4 nopți la Golden Sands

I-am promis surorii mele că mergem toți la mare așa că am făcut o escapadă de câteva zile la Nisipurile de Aur din Bulgaria, adică 4 nopți la Hotel Admiral, în august 2020.

vezi tura ›

Grecia: 30 de zile plus una

2019

Grecia: 30 de zile plus una

Mă gândeam cum să sărbătoresc cum se cuvine faptul că motocicleta împlinește fix "20 de ani de viață" în septembrie 2019, așa că, după ce în 2018 "am cucerit" Turcia, a venit acum rândul Greciei.
Hai cu noi într-o plimbare de 31 de zile prin frumoasa și însorita Grecie, pe traseul Giurgiu - Pella - Ioannina - Zakynthos - Ancient Olympia - Kalatama - Sparta - Mycene - Pireus - Creta - Santorini - Atena - Sounio - Delphi - Termopile - Platamon - Meteora - Kavala - Giurgiu.

vezi tura ›

Istanbul de primăvară

2019

Istanbul de primăvară

Pentru că aveam ceva treabă la Istanbul am profitat de ocazie pentru a vizita câteva obiective turisitice pe care le-am ratat la ultima vizită.

vezi tura ›

Turcia: 5000 km cu motocicleta

2018

Turcia: 5000 km cu motocicleta

Haideți cu noi într-o aventura de 5000 de km prin Turcia.
Vom parcurge traseul Bulgaria -  Edirne - Çanakkale - Troya - Izmir - Pamukkale - Antalya - Alanya - Anamur - Mersin - Şanlıurfa (Gobeklitepe, Harran) - Halfeti - Gaziantep - Adana - Goreme - Ankara - Eskişehir - Bursa (Cumalıkızık) - Istanbul - Edirne  - Bulgaria - Romania, în 21 de zile.
 

vezi tura ›

Veliko Tarnovo si împrejurimile

2018

Veliko Tarnovo si împrejurimile

Începem sezonul moto din 2018 cu o tură scurtă prin Bulgaria.
Am vizitat din nou orașul Veliko Tarnovo, apoi ne-am dus până aproape de monumentul Buzludzha, pentru ca apoi să vizităm cascada Kaya Bunar.
A fost o plimbare de câteva zile, dezmorțeală după iarna ce tocmai trecuse.

vezi tura ›

Insula Thassos

2017

Insula Thassos

Câteva zile în Thassos, plimbare cu motocicleta și admirat frumusețile de pe insulă.
Nu puteam să treacă sezonul moto 2017 fără să facem o scurtă vizită în Grecia. Ne-am cazat la Alexandra Beach Thassos Spa Resort și de acolo am tot cutreierat insula în lung și-n lat.

vezi tura ›

Litoralul Bulgariei

2017

Litoralul Bulgariei

Una din primele noastre ture cu motocicleta a fost pe coasta Bulgariei unde-am petrecut cam două săptămâni în luna iulie lui 2017.
Mi-am dorit de ceva timp să vizitez câteva orașe simbol de la Marea Neagra, așa că am plecat direct către Sozopol.
Tura a avut următorul traseu: București - Negru Vodă (vamă) - Dobrich - Varna - Burgas - Sozopol - Nessebar - Golden Sands - Albena - Eforie Nord.

vezi tura ›

Cele mai noi motovlogg-uri

Harta noastră