Plimbare la Navagio Shipwreck beach

394 aprecieri de la 406 cititori

Am decis să facem o tură scurtă, adică să mergem întâi la Navagio pentru a vedea de sus Shipwreck Beach, pentru ca apoi să mergem în portulul Agios Nikolaos de unde să luăm o barcă spre Blue Caves.
După micul dejun luat la o terasă din apropierea hotelului, plecăm spre Navagio. Plimbare la Navagio Shipwreck beach Drumul a fost foarte pitoresc, mulțumim Garmin. Dar, presupun că fără Garmin, ocoleam mult. Plimbare la Navagio Shipwreck beach Plimbare la Navagio Shipwreck beach Plimbare la Navagio Shipwreck beach Ajungem pe-o căldură absolut zdrobitoare, cred că erau lejer peste 30 de grade afară. Plimbare la Navagio Shipwreck beach Frumoasă plaja cu vasul naufragiat.
Mai frumos era dacă închiriam o barcă și vizitam îndeaproape, pe mare, fiecare punct interesant de pe insulă.
Dar, 150 de euro/zi, cât cereau pe-o bărcuță d-aia mică cu motor, clar nu puteam să dau, ținând cont cât drum mai avem de făcut prin toată Grecia. Plimbare la Navagio Shipwreck beach Las' că tot e bine c-am ajuns aici și vedem peisajul cu ochii noștri.
Și ce peisaj! De la înâlțimea aceea părea că bărcile stau suspendate deasupra apei, că levitează și parcă nu ating suprafața mării.
Nu degeaba această plajă este una din cele mai fotografiate locații din întraga Grecie, plaja Shipwreck fiind surclasată doar de Santorini. Plimbare la Navagio Shipwreck beach Plaja era cunoscută inițial sub numele Agios Georgios dar pe 2 octombrie 1980, un transportator de marfă, MV Panagiotis, s-a apropiat prea mult de apele din jurul insulei Zakynthos, pe plaja Navagio, în timpul vremii furtunoase și vizibilitate proastă.

Unele zvonuri spun că nava transporta marfă de contrabandă; cu toate acestea, surse oficiale nu au confirmat acest lucru, iar căpitanul nu a fost condamnat pentru astfel de infracțiuni. Nava a fost abandonată și rămâne încă îngropată în pietrișul de calcar al plajei care poartă acum porecla Shipwreck Beach. Plimbare la Navagio Shipwreck beach După ce facem câteva poze din locația îngrădită și ștampilată ca "official photo spot", mergem spre dreapta pe o cărare stâncoasă pentru a căuta și alte unghiuri ptr poze.
Bine că eram în cizmele moto... în papuci sau adidași era gravă treaba pe acolo. Plimbare la Navagio Shipwreck beach Mă apropii de margine cu băgare de seamă și mai fac câteva poze, amintindu-mi că au existat mulți turiști care au căzut de pe stâncă, în căutarea pozei perfecte.
Este așa de sus încât de aici se sare cu parașuta. Te plictisești în aer până ajungi jos, la apă care nu-i adâncă suficient pentru a-ți amortiza căzătura.
Malul este solid însă dacă suflă o pală de vânt mai intens și te prinde cu ochii în nori (bate vântul serios acolo), posibil să te dezechilibrezi și să pleci în lumea celor drepți. Plimbare la Navagio Shipwreck beach Video cu drumul Navagio și locația vizitată de sus:

 

394 aprecieri de la 406 cititori


  • Distribuie:


anterior:
Cu ferryboatul spre Zakynthos
următor:
Vizită la Blue Caves
următorul:

Grecia: 30 de zile plus una: Vizită la Blue Caves

Vizită la Blue Caves

Plecăm de la Navagio pentru o plimbare cu barca la Blue Caves

vezi detalii

anteriorul:

Grecia: 30 de zile plus una: Cu ferryboatul spre Zakynthos

Cu ferryboatul spre Zakynthos

Ajunși în Kyllini luăm ferryboatul către insula Zakynthos

vezi detalii

Zakynthos

Zakynthos

Grecia

Zakynthos este o insulă grecească din Marea Ionică fiind o destinație turistică cu un aeroport internațional.


Zakynthos

Grecia: 30 de zile plus una: Plimbare la Navagio Shipwreck beach

Grecia: 30 de zile plus una

Jurnalul unei călătorii de 4300 de km prin Grecia

vezi tura
Vizitează canalul Youtube

Hai cu Busa prin lume!

Click pentru abonare directă!

Eu sunt Sorin și îți urez BUN VENIT pe canalul HayabusaTravels, locul unde vei găsi motovloguri serioase despre motociclism, călătorii cu motocicleta și alte subiecte adiacente.
Abonează-te și apasă clopoțelul pentru a fi notificat ori de câte ori postez.
Abonarea este gratuită!
Vizionare placută!

vezi canalul
Motocilism: Reguli pentru începători

Motocilism:
Reguli pentru începători

descarcă

Mitul echipamentului

Mitul echipamentului

A nu se înțelege greşit! Este foarte bine să porți echipament de protecție pe motocicletă. Există situații când echipamentul reduce din amploarea eventualelor lovituri. La fel,

detalii

Acum este foarte ușor să devenim Parteneri

Harta noastră