Podul Galata, seara

200 aprecieri de la 210 cititori

Ajunși la Istanbul cu ceva treabă, ne îndreptăm către zona Galata pentru a vizita podul și a mânca ceva. Podul Galata din Istanbul Auzisem că restaurantele de acolo sunt din cale afară de turistice și nu-i recomandat să mănânci acolo, însă am zis să încercăm măcar odată.
Într-adevăr, mâncare n-a fost așa cum ne-am fi dorit dar tot ne-am bucurat de locație, mai ales la cât de frumos se vedea luna.
Este o zonă pitorească și cred că merită odată în viață să servești masa la unul din acele restaurante. Podul Galata din Istanbul Podul Galata din Istanbul Podul Galata din Istanbul

 

200 aprecieri de la 210 cititori


  • Distribuie:


 următor:
Cisterna Basilica
următorul:

Istanbul de primăvară: Cisterna Basilica

Cisterna Basilica

Vizită pe fugă la Cisterna Basilica din Istanbul. Construită de Împăratul Justinian, a fost rezerva de apă a orașului până după căderea Imperiului Bizantin.

vezi detalii

Istanbul

Istanbul

Turcia

Oare ce mai poate fi spus despre Istanbul? Orașul este cea mai mare concentrare urbană a Turciei și singurul megalopolis din lume întins pe două continente.


Istanbul

Istanbul de primăvară: Podul Galata, seara

Istanbul de primăvară

Scurtă vizită la Istanbul

vezi tura
Vizitează canalul Youtube

Hai cu Busa prin lume!

Click pentru abonare directă!

Eu sunt Sorin și îți urez BUN VENIT pe canalul HayabusaTravels, locul unde vei găsi motovloguri serioase despre motociclism, călătorii cu motocicleta și alte subiecte adiacente.
Abonează-te și apasă clopoțelul pentru a fi notificat ori de câte ori postez.
Abonarea este gratuită!
Vizionare placută!

vezi canalul
Motocilism: Reguli pentru începători

Motocilism:
Reguli pentru începători

descarcă

Mitul echipamentului

Mitul echipamentului

A nu se înțelege greşit! Este foarte bine să porți echipament de protecție pe motocicletă. Există situații când echipamentul reduce din amploarea eventualelor lovituri. La fel,

detalii

Acum este foarte ușor să devenim Parteneri

Harta noastră