Vizităm Meteora

247 aprecieri de la 263 cititori

cu motocicleta

 

Pe 30 septembrie 2019 plecăm spre Kavala cu gândul de a vizita Meteora pe drum. Asta presupune un detur însă Meteora merită o vizită dacă tot ești prin zonă.
Drumul spre Meteora este bun, lipsit de evenimente, GPS-ul ducându-ne până la prima mănăstire. Am ajuns la Meteora Am ajuns la Meteora Căldură mare în acea zi. Cam așa pățeam mereu: când stăteam la plajă erau 26 de grade cu nori și adia vântul mai mult sau mai puțin cu rafale. Când însă trebuia să vizităm "chetroaie și bolohani", direct +30 de gade fără pic de briză. cu motocicleta la Meteora Dar să revenim.
Scopul vizitei la Meteora a fost doar s-o trecem pe listă, adică să bifăm c-am fost pe acolo. Aveam ceva distanță de parcurs pentru acea zi, undeva până în 530 de km. vizităm  Meteora Și cum am plecat târziu din Platamon, am ajuns la Meteora dupa ora 14, dacă-mi amintesc bine.
Trebuie timp și stare să urci la fiecare mănăstire și aș fi făcut-o doar pentru a mă minuna de peisajele care ți se dezvăluie de la acele înălțimi. vizităm  Meteora cu motocicleta la Meteora Meteora este unul dintre cele mai mari și mai importante complexe de mănăstiri ortodoxe din Grecia, al doilea după Muntele Athos.
Inclus în patrimoniul cultural și natural al UNESCO din anul 1988, locația te răsplătește cu peisaje mirifice. vizităm  Meteora cu motocicleta la Meteora cu Hayabusa la Meteora vizităm  Meteora Până vizitezi și tu Meteora cu motocicleta ta, îți recomand să vezi video-ul nostru de acolo:

 

247 aprecieri de la 263 cititori


  • Distribuie:


anterior:
Platamon: câteva zile de relaxare la plajă
următor:
Plecăm spre țară din Kavala
următorul:

Grecia: 30 de zile plus una: Plecăm spre țară din Kavala

Plecăm spre țară din Kavala

Ultima zi a acestei călătorii

vezi detalii

anteriorul:

Grecia: 30 de zile plus una: Platamon: câteva zile de relaxare la plajă

Platamon: câteva zile de relaxare la plajă

Ne petrecem câteva zile de relaxare la plajă la Platamon

vezi detalii

Meteora

Meteora

Grecia

Meteora este unul dintre cele mai mari și cele mai importante complexe de mănăstiri ortodoxe din Grecia, al doilea după Muntele Athos.Grecia: 30 de zile plus una: Vizităm Meteora

Grecia: 30 de zile plus una

Jurnalul unei călătorii de 4300 de km prin Grecia

vezi tura
Vizitează canalul Youtube

Hai cu Busa prin lume!

Click pentru abonare directă!

Eu sunt Sorin și îți urez BUN VENIT pe canalul HayabusaTravels, locul unde vei găsi motovloguri serioase despre motociclism, călătorii cu motocicleta și alte subiecte adiacente.
Abonează-te și apasă clopoțelul pentru a fi notificat ori de câte ori postez.
Abonarea este gratuită!
Vizionare placută!

vezi canalul
Motocilism: Reguli pentru începători

Motocilism:
Reguli pentru începători

descarcă

Mitul echipamentului

Mitul echipamentului

A nu se înțelege greşit! Este foarte bine să porți echipament de protecție pe motocicletă. Există situații când echipamentul reduce din amploarea eventualelor lovituri. La fel,

detalii

Acum este foarte ușor să devenim Parteneri

Harta noastră